Σε τέσσερις συλλήψεις σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για κατοχή ναρκωτικών κατέληξαν μετά από διενέργεια συστηματικών ελέγχων οι αρχές.
Στη διάρκεια έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνη, ακατέργαστη κάνναβη, βουπρενορφίνη, ναρκωτικά δισκία και αδασμολόγητος καπνός.
Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που διενεργούνται καθημερινά για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.
Επιπλέον, ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας (2 άτομα), της Β΄ ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκίδας.
Ειδικότερα, σε -4- διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και βουπρενορφίνης, ναρκωτικά δισκία, καθώς και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.