Τραγικό φινάλε στο θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό που βρέθηκε μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο στα Σκούρτα Βοιωτίας. Όπως έγραψε νωρίτερα το astinomiko.gr και επιβεβαιώθηκε και επίσημα καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, η σορός ανήκει στον 27χρονο που είχε εξαφανιστεί από τη Χαλκίδα.
Τα ίχνη του νεαρού είχαν χαθεί από το απόγευμα της 4ης Νοεμβρίου.
Τι αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ
Όπως αναφέρει το αλβανικό μέσο top-channel.tv, πρόκειται για τον 27χρονο Σούλο Χαλίλι από το Τεπελένα. Είχε φύγει από το διαμέρισμά του στη Χαλκίδα και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, ενώ το όχημά του βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στα Βίλια της Αθήνας.
Ο Χαλίλι είχε κοντά σκούρα καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 μ. και ήταν αδύνατος. Είχε γενειάδα και ένα τατουάζ στο αριστερό του χέρι με δύο τριαντάφυλλα, ένα αστέρι και γράμματα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο πουκάμισο, μαύρο τζιν cargo και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Η νεκροψία στη σορό που βρέθηκε καμένη την Παρασκευή αποκάλυψε ότι το θύμα είχε πυροβοληθεί μία φορά και στη συνέχεια είχε καεί. Βρέθηκε δεμένος με χειροπέδες στο πίσω κάθισμα ενός κλεμμένου οχήματος από τη Γλυφάδα και με τις πινακίδες κυκλοφορίας ενός παρόμοιου οχήματος στην Κατερίνη.
Η αστυνομία υποψιάζεται ότι το θύμα μπορεί να είχε εμπλακεί σε εγκληματική δραστηριότητα ή να βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.


















