Πτήση τρόμου από Αθήνα προς Κεφαλονιά – Πανικός και λιποθυμίες επιβατών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακολουθούσαν τις βουτιές που έκαναν στον αέρα παγωμένοι οι τεχνικοί της Πολιτικής Αεροπορίας και δεν ήταν σίγουροι για το αν θα κατάφερνε τελικά ο πιλότος με τους δεκάδες επιβάτες που είχαν προορισμό την Κεφαλονιά.

Το αεροσκάφος έφτασε σχεδόν σε επαφή με τον αεροδιάδρομο του Ελ. Βενιζέλος και άρχισε να παλαντζάρει δεξιά-αριστερά χωρίς τελικά να καταφέρει να προσγειωθεί 35 λεπτά μετά την απογείωσή του. Στη συνέχεια ανέβηκε σε ύψος 5000 μέτρων, έφθασε μέχρι την Εύβοια και έριξε μέρος από τα καύσιμά του.

Στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς οι συγγενείς των επιβατών παρακολουθούσαν έντρομοι την περιπλάνηση της πτήσης όπως τους την περιέγραφαν οι άνθρωποι του αεροδρομίου καθώς το έβλεπαν σε μια εφαρμογή από τα κινητά τους.

Γύρω στη 1 το πρωί της Δευτέρας η πλειοψηφία των επιβατών που δεν ήθελε να ξαναμπεί σε αεροπλάνο της εταιρίας ζήτησε την ακύρωση των εισιτηρίων και κατέφυγε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας όπου ζητούσε εξηγήσεις για το πλάνο της πτήσης και για ποιο λόγο είχε δοθεί άδεια να πετάξει με δυσμενείς καιρικές συνθήκες (4 ώρες είχε καθυστέρηση η πτήση και με τεχνικό πρόβλημα που ακόμη κανείς από την Sky Express δεν έχει εξηγήσει τι ακριβώς ήταν)…

Εξαφανισμένοι οι υπεύθυνοι της εταιρίας άφησαν τους επιβάτες να ζητούν απεγνωσμένα μια εξήγηση για τον τρόμο που έζησαν επί μία ώρα και δέκα λεπτά στον αέρα.

Κατά τη διάρκεια της τραγικής αυτής πτήσης δύο επιβάτες λιποθύμησαν, ενώ οι υπόλοιποι έζησαν στιγμές που θα τις θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.

Μία μόνο υπάλληλος στο αεροδρόμιο προσπάθησε να καθησυχάσει τους επιβάτες της πτήσης αλλά χωρίς να είναι σε θέση να δώσει καμία πληροφορία για το τι συνέβη.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ